Ga naar de inhoud

SOF!

Hoi!

Welkom bij onze wie-zijn-wij pagina van Stichting Openbare Feestelijkheden. Wie wij zijn en wat doen wij.

Wie zijn wij

Stichting Openbare Feestelijkheden is een organisatie die alleen maar bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment hebben wij een mooi groepje vrijwilligers die een hart hebben voor het organiseren van evenementen. Voor de kernen Woensdrecht en Hoogerheide organiseren wij Carnavalsoptocht, Koningsdag, Oranjerit, Koningsdagbingo voor Woonzorgcentrum Heideduin, Kwis’ut en Sinterklaasintocht (Sintocht). Kortom, een volle agenda!

Uiteraard proberen wij dit zo goed mogelijk te organiseren en de vernieuwing erin te houden. Wij zien graag dat iedereen mee kan doen en proberen dit zo laagdrempelig mogelijk te houden.

Feest!

Want Stichting Openbare Feestelijkheden bestaat in 2024 om precies te zijn 50 jaar en dat kunnen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Onze fotowandeltocht en fietspuzzeltocht is in de sfeer van 50 jaar SOF. En als deelnemer hieraan krijg je nog een leuk aandenken mee.

Vrijwilligers en studenten!

Ben jij nou die creatieveling of barst jij van nieuwe ideeën voor de kernen Woensdrecht en Hoogerheide, zit er een organisator in jou, vind je het leuk om met diverse mensen samen te werken, geniet je ervan om iets te doen voor de medemens en krijg jij al voldoening van die glimlach op de gezichten van de mensen als ze de activiteiten meedoen? Kijk dan eens of je bij ons in het team past. Stuur ons een berichtje of neem contact op met een van de leden die je wellicht al kent.

Denk je dat het daarbij blijft? Nee zeker niet, ook zijn wij enorm blij met studenten die geïnteresseerd zijn om het vak te leren kennen en die op verschillende manieren en bij verschillende organisaties ervaring willen opdoen. Stuur ons een berichtje dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.